vineri, 2 aprilie 2010

Balada valaha

[scenariul: Alexandru Mitru; desene: Puiu Manu; anul aparitiei: 1975; seria completa: 12 p.] (via Yu_L.Yan)

rezumat: Capitanul Ion a atacat o coloana de carute care, sub conducerea lui Radu cel Frumos, transportau la Giurgiu tributul cerut de turci in aur, obiecte de pret, fete si baieti. Lupta a fost incununata de succes. Dreptatea s-a implinit.

actualizat 5.04.14 - adaugat episodul 2, primit de la Andrei
actualizat 21.07.14 - adaugat episoadele  8, 12, 13, 14, 15, 16, 17, primite de la Marius









4 comentarii:

EMIL KARANNICA spunea...

MULTUMESC DIN TOATA INIMA PENTRU BALADA VALAHA. LA VREMEA ACEIA AM IUBIT CEL MAI MULT ACEASTA BANDA DESENATA. NU STIU SA VA SPUN DE CE. ASA PUR SI SIMPLU. POATE CA INAINTE CITISEM ,,STRALUCITOAREA SABIE,, ROMANUL ISTORIC AL LUI AL. MITRU DUPA CARE S-A FACUT BANDA DESENATA.A FOST PREFERATA MEA ALATURI DE ,,LITOVOI...,,PALOSUL VITEJIEI,, ,,COLUMNA IN MILENII,,ETC.SPER SA MAI APARA EPISOADE DIN ,,BALADA VALAHA,, MULTUMESC INCA ODATA.

Anonim spunea...

Buna ziua,

postez un comentariu pt. a atrage atentia asupra faptului ca prima pagina a acestei serii nu se mai mareste.

Se poate face ceva?

Va multumesc anticipat.

P. S. Sper ca aceasta problema sa nu apara si la alte serii pe care le prezentati, altfel apreciatul dvs. blog de BD-uri se va transforma intr-un blog de timbre. Si ar fi pacat.

Anonim spunea...

Buna ziua,

scriu acest mesaj pentru a atrage atentia asupra faptului ca prima pagina a acestei serii nu se mai poate vizualiza marit. Sper ca nu este cazul si pentru altele pt. ca, daca problema se repeta si la alte serii, exista pericolul ca acest foarte apreciat blog de BD-uri sa ajunga un blog de timbre.

Se poate face ceva?

Va multumesc anticipat.

Cutezatorii spunea...

Problema s-ar putea sa apara din cauza ca Google si-a modificat de ceva vreme platforma de bloguri, iar imaginile sutn incarcate si apar pe blog intr-un alt stil. Ma straduiesc sa rezolv problema, cat tine de mine. Multumesc pentru atentionare! Sigur nu dorim un blog de "timbre" ;)